Der er dømt krea-hygge med perleplader

Der er dømt krea-hygge med perleplader

Der er dømt krea-hygge med perleplader

Børn elsker at lege med perleplader. En kreativ stund med perleplader er en stille og rolig aktivitet, som børn nyder at fordybe sig i. Det kan både være i fællesskab med mor og far, søskende eller vennerne at man fordyber sig i farverige perler og sjove plader.

Samtidig er det en fed fornemmelse for barnet at producere et flot billede, som for eksempel kan blive til kreativt vinduesophæng, juletræspynt eller måske en fin bordskåner til mors kaffekop.

Perler til den kreative legestund

Alle børn kan lege med perler og perleplader. Perleplader kommer i alverdens flotte former og størrelser i forskellige motiver. Hvis for eksempel de små der hjemme er helt tossede med dinosaurer eller biler, så findes der perleplader i netop disse motiver.

På Undermyroof finder du alverdens søde, sjove og seje perleplader, hvor der er noget til en hver smag. Her finder du også et hav af farverige perler både med selvlysende funktioner, striber og andre sjove detaljer. Der er rig mulighed for at lade fantasien blomstre med kreative perleplader i hjemmet.

Fantastisk til finmotorikken

Leg med perler og perleplader er en afslappende og hyggelig stund for barnet. Det er også en stund, hvor barnet ubemærket får trænet sin finmotorik.

Især små børn har behov for a træne motorikken en hel del for, at få et bedre kendskab til deres egen krop. Pincet teknikken stimuleres for eksempel, når et barn samler de små perler op mellem fingrene. I starten kræver det en smule koncentration, men barnet vil hurtig lære at mestre teknikken rigtig fint.

Samtidig stimuleres øje-hånd koordinationen når de små perlerne flyttes fra et sted til et andet. Det kræver også god koordination at placere perlen på de små plastikdutter på pladen, så det er en rigtig god øvelse til den finmotoriske udvikling.

Perleplader skaber fordybelse og ro

Børn kan, ligesom os voksne, have en rigtig travl og stressende hverdag. Der er mange nye indtryk i løbet af en dag, og et kan være udfordrende at komme ned i gear igen.

Perleplader er en simpel, men utrolig virksom aktivitet til at skabe ro og fordybelse hos barnet. Det er en aktivitet som kræver opmærksomhed og koncentration, hvor barnets fulde fokus udelukkende er på perlepladen. Denne kreative stund kan blive et vigtig afbræk i den travle hverdag, hvor pulsen kan komme ned, og man kan få ro på nervesystemet efter en lang dag.

ad-minist

Artikler

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~