Hvordan bruger du en ammepude?

Hvordan bruger du en ammepude?

Hvordan bruger du en ammepude?

Er du også selv lige blevet mor eller går du måske med en baby i maven og venter spændt på, at han eller hun kommer ud i armene til dig. Så har du sikkert gået og tænkt en del over, om du mon skal amme dit barn, eller om du skal give det flaske. Hvis du har besluttet dig for, at amning er den vej, du gerne vil gå, har du sikkert tænkt over, hvordan du mon skal amme, og hvordan du mon bruger en ammepude.

Hvis det lyder lidt, som de tanker, du har haft dig, er du kommet til den rette artikel.

Hvad er en ammepude?

Først og fremmest: hvad er en ammepude? Helt essentielt er det faktisk blot en pude, som du ligger din baby på, når I skal amme. Det er oftest mest komfortabelt for både dig og for din baby, at du ammer ham eller hende på en ammepude. Så kan I begge bedst slappe af under amningen, og du undgår at spænde op og stresse, som faktisk kan gøre, så du ikke har så meget mælk i brysterne til din baby.

Hvis du er interesseret i at købe en ammepude til dig og din baby, kan du kan se flere puder her og finde den, som vil passe bedst til dig og din nye familie.

Hvordan bruger man en ammepude?

Men hvordan er det så, at man bruger en ammepude. Man kan bruge den på mange forskellige måder faktisk. En af de mest udbredte måder er at ligge din baby i den klassiske amme stilling. Her ligger barnet på tværs over din mave med dets hoved hvilende på din arm. Her er det vigtigt, at barnet ligger med sin mave mod din, da dette vil gøre oplevelsen bedre for jer begge. Så skal barnet nemlig ikke dreje hovedet for at få fat på dit bryst. Hvis du holder barnet i hånden under amningen, vil det styrke jeres bånd og give dig mere mælk til baby. Under denne klassiske amme stilling, ligger barnet samtidig på en ammepude.

Andre amme stillinger?

Ud over den klassiske amme stilling, findes der rigtig mange andre, du kan bruge med en ammepude. Om natten er den liggende amme stilling for eksempel rigtig god, og hvis du skal have lidt ekstra hjælp til at komme godt i gang med amningen, er den tilbagelænede amme stilling fantastisk. Du kan altid søge på internettet efter billeder og forklaringer til de forskellige amme stillinger.

ad-minist

Artikler

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~