En rummelig foldekasse fra HAY

En rummelig foldekasse fra HAY

En rummelig foldekasse fra HAY

En rummelig foldekasse fra HAY

I de danske hjem er Hay kasser et kæmpe hit. Disse kasser kan bruges til oprydning, organisering, opbevaring og meget mere. Når først man er kommet i gang med Hay kasser er der ingen vej tilbage – de er praktiske, smarte og samtidigt er de også i et nydeligt design.

Hos Little Happy er de stolte af at præsentere Hay kasser i en masse forskellige varianter. De er især stolte af deres Hay kasser i størrelse large, som du kan finde lige her, www.littlehappy.dk/hay-kasser-large, og finde lige netop den Hay kasse der passer til dig og dit hjem.

Hay kasser i dit hjem

Som sagt findes Hay kasserne i en masse forskellige farver. Dette er alt fra helt neutrale nuancer som sort, hvid etc., til farver som gul, grøn og mange flere farver. Dermed findes kasserne også i 3 forskellige størrelser. På den måde har du mulighed for at skabe orden i en masse forskellige ting og sager, uanset størrelse.

  • Hay kasse Small

Hay kasse i størrelse Small er fantastisk til dine mindre elementer. Dette kan f.eks. være sokkerne i skabet, eller til shampoo og balsam i badet, så de ikke laver mærker i gulvet. Small-kasserne kan også bruges til at opbevare grøntsager i køleskabet, eller til opbevaring af barnets mindre legetøj.

  • Hay kasse Medium

Hay kasse Medium er perfekt til opbevaring af lidt større elementer. De er også smukke indretningsting til stuen. Her kan man f.eks. lægge et par ugeblade og en plante ned i og så har man endnu en detalje i stuen.

  • Hay kasse Large

Med Hay kasser i Large kan der opbevares store ting i. Hvis man har en seng med plads under, er Hay kasser i størrelse Large ideelle. Her kan der eksempelvis opbevares en ekstra dyne eller vintertøj om sommeren.

Skab orden i dine ting

Hay kasser kan bruges til en masse ting.

I entréen kan medium kasserne stables og bruges til opbevaring af sko. På kontoret kan medium kasserne også stables og bruges til opbevaring af papirer og ting og sager. På den måde slipper man for, at det ligger og flyder på bordet.

Hos Hay er visionen at alle har ret til godt design. Derfor har ejerne fra starten af lovet at arbejde alt hvad de kan, for at skabe de bedste designs til hele verden rundt. Dette gælder stilrene designs i høj kvalitet der er bred mulighed for at få fat i.

Dermed har de altså skabt Hay kasserne, der er i et stilrent design, høj kvalitet og flotte farver.

ad-minist

Artikler

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~