Lær at sejle med ungerne

Lær at sejle med ungerne

Lær at sejle med ungerne

Det kan som familie være svært at finde de helt rigtige aktiviteter at foretage sig. Det er ikke nemt at vide netop hvilke aktiviteter der kan stimulere alle medlemmer af familien. Der kan være stor aldersforskel og der kan være store forskelle på de hobbyer og interesser blandt familiens medlemmer. Kommunikation og samarbejde på tværs af familien kan også nogle gange være svær, hvorfor team Building og fælles øvelser omhandlende netop kommunikation og samarbejde er genialt. Uanset om i ønsker at afprøve jeres samarbejde i familien, eller hvis i blot har lyst til at afprøve jeres sejler færdigheder, så kan du læse med videre og lære meget mere.

Hvordan kan sejlads hjælpe jer?

Sejllads og generelt kapsejllads er en sportsform, som kræver klare roller og gode kompetencer indenfor kommunikation og samarbejde. Der er brug for at alle ombord forstår deres opgave, rolle og kan både kommunikere og parere ordre når det gælder. For at kunne løse de opgaver man står overfor, handler det altså om at vidensdele på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde. Matchrace er et dansk firma, som laver team building på både. De sætter en professionel instruktør på jeres båd, og lader jer sejle kapsejllads mod andre helt ens både. Kapsejladsen vindes altså af det hold der sejler, kommunikere og samarbejder bedst.

En ny måde at lære hinanden og sig selv at kende

Det at sejle kapsejllads som team building er et nyt koncept der virkelig har vundet indpas i Danmark. Det er en ny, unik og anderledes måde hvorpå man lære sig selv bedre at kende, men også de man skal sejle med. I vil skulle uddelegere roller, opgaver, kommandoveje og meget mere. Det er altså også en stor oplevelse for de der aldrig har sejlet før, og samtidig er det at skulle stille et hold og uddelegere opgaver noget de fleste teams, virksomheder og familier kan nikke genkendende til. Du kan læse meget mere om Matchrace og deres nye team building i Århus Her. Ved hjælp af linket kan du læse mere om Matchrace vision, deres tidligere cases og den måde de arbejder. Du kan også læse mere om omgivelserne, hvor i som familie også kan bruge tid. Kaløvig som er en af destinationerne, er et skønt naturfyldt område, hvor i eventuelt kan spise middag eller blot nyde det skønne område. Book jeres sejllads allerede i dag, ved at følge det ovenstående link allerede i dag.

 

ad-minist

Artikler

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~